Vara Aceasta Avem Reduceri De Pina La 60 % . Super Preturi .

exclusive-art-cum-alegem-furnizorul-de-servicii-digitale
Posted by: exclusiveart95zwm 11 iulie 2018 1 comment

Cum Sa Alegeti Corect Furnizorul De Servicii Digitale ?

In ultima perioada afacerile trec din mediul fizic in mediul online si tendinta va fi in crestere in anii urmatori . Trecerea in online poate fi usoara sau greoaie in functie de mai multi factori destul de importanti . Cum alegem furnizorul de servicii digitale de la serviciul de gazduire web , crearea paginii web sau a platformei de comert , la serviciile de optimizare pentru motoarele de cautare , serviciile de promovare si marketing , programatori sau alte servicii din aceasta arie de activitate ? Este o intrebare buna si in acelasi timp un articol foarte folositor din mai multe motive .

In destul de lunga perioada in care activam in mediul online am intalnit aproape tot ce se putea intalni si consideram ca avem suficienta experienta sa emitem cateva sfaturi pe care noi le consideram oportune , in speranta ca o sa va ajute sa alegeti ce este mai bun pentru afacerea dumneavoastra .

O sa incercam sa clarificam cateva puncte de interes , care am avut ocazia sa le experimentam noi insine :

  1. Hosting Web – La ora actuala exista mii de furnizori de servicii de hosting web atat in Romania cat si in restul lumii . Exista oferte de hosting web pentru toate gusturile si toate cerintele , insa din experienta noastra o sa ne permitem sa va dam cateva sfaturi foarte importante . In primul rand trebuie sa stabiliti piata careia o sa i se adreseze afacerea dumneavoastra ( vindeti doar in Romania sau vreti sa vindeti si in alte tari ? ) , deoarece in conditiile in care afacerea dumneavoastra se adreseaza doar populatiei din Romania este indicata gazduirea pe un server web localizat intr-un Data Center din Romania . Daca se adreseaza si cetatenilor din alte state ale Uniunii Europene , puteti gasi diversi furnizori de servicii in toata Uniunea . Este bine sa stabiliti innainte de asta si tipul de platforma pe care o sa il folositi pentru construirea paginii web . Exista numeroase platforme cum ar fi : WordPress , Prestashop , OpenCart , Joomla sau scripturi php . In general platformele WordPress si Prestashop sunt usor de customizat si setat , usor de administrat insa pentru aceste platforme este necesar ca serverul de gazduire sa fie optimizat special, pentru a putea incarca in bune conditii aceste platforme . Alt aspect important este sa va stabiliti publicul tinta si o cifra estimativa a vizitelor lunare catre websiteul dumneavoastra , ca sa nu va loviti de aspecte care o sa va dea mult de lucru ulterior . In nici un caz nu va sfatuim sa va cumparati un hosting shared deoarece in scurt timp o sa va treziti cu contul blocat sau siteul cazut . Sunt foarte multi furnizori de servicii de gazduire care ofera conturi de gazduire shared la preturi infime ( deoarece inghesuie sute sau mii de conturi shared pe acelasi server ) , care par tentante insa va loviti de sute de probleme care o sa apara inerent si care o sa va dauneze afacerii . In cazul in care estimati ca o sa aveti minim 1.000 de vizitatori lunar , va recomandam un server VPS ( Virtual Private Server ) si daca estimati peste 10.000 de vizitatori lunar , va recomandam un server dedicat .
  2. Websiteul dumneavoastra
  3. Servicii de optimizare pentru motoarele de cautare ( SEO )
  4. Servicii de marketing si publicitate
  5. Social media marketing si promovare
1 Comment
  • Bună, acesta este un comentariu.
    Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog vizitează ecranul Comentarii din panoul de control.
    Avatarele comentatorului provin din Gravatar.

Leave a Comment

Experienta , Seriozitate si Tenacitate Pentru Cresterea Afacerii Dumneavoastra
Deveniti Clientul Nostru

@ 2018. All Rights Reserved – Designed & Developed by Net Global Vision