exclusive-art-ce-sunt-backlinkurile
Posted by: exclusiveart95zwm 14 iulie 2018 0 comment

Ce Sunt Backlink-urile ?

Destul de simplu, un backlink este o legatura dintre un site care menționează un alt site și care face legătura cu acesta . Nu se referă numai la site-ul web sau la adresa web. Acesta link trebuie să fie directionat  folosind un atribut href în cadrul codului. Este diferența dintre http://www.moz.com și Moz. Chiar dacă primul exemplu se afișează la adresa URL, motoarele de căutare nu înregistrează acest lucru ca un backlink. Ele sunt de obicei vizibile doar ca o subliniere și o culoare diferită față de text.

În primele zile ale motoarelor de căutare, backlink-urile insemnau totul pentru seo . În principiu, puteați lansa un site web și creati o mulțime de linkuri de pe toate site-urile web și, înainte de a ști, erati deja pe prima pagină a Google pentru orice cuvânt cheie dorit . Acest lucru se datorează faptului că motoarele de căutare erau încă noi și nu erau elaborati algoritmii pentru instrumentele fine care analizeaza traficul web astazi  astăzi.

Pentru un timp, backlink-urile au dezvoltat o reputație proastă în industrie, iar oamenii credeau că Google a dat mai puțină credibilitate utilizării legăturilor create prin backlinkuri . Chiar și astăzi, veți găsi servicii online care vă vor aduce 50.000 de linkuri aproape peste noapte. Site-ul dvs. va urca în stratosfera superioară a rezultatelor motorului de căutare din cauza unor servere , cu mii de site-uri inutile create doar cu scopul de a crea backlinkuri . Problema este că, în următoarele săptămâni, site-ul tău va scadea si va fi foarte greu sa mai recuperezi pozitia pierduta .

Este pentru că Google nu a renunțat niciodată la ideea de backlink; backlinkurile raman in continuare una dintre cele mai valoroase resurse pentru cresterea rankului paginii dumneavoastra insa pe langa backlinkuri este bine  să folosiți si alte semnale online pentru a determina o crestere continua si sigura a siteului dumneavoastra . Backlinkurile cu proasta reputatie ,in numar prea mare ,create prin spam sau alte tehnici intruzive nu numai că vă pot afecta pozitia si reputatia siteului , ci pot provoca și sancționarea domeniului dvs. de catre Google. Da, domeniul dvs. poate fi penalizat și poate fi eliminat din indexul Google dacă metodele folosite incalca termenii si conditiile Google.

Destul cu atâtea povestiri înfricoșătoare. Google chiar place backlinkurile și se bazează pe ele . Întreaga idee din spatele lor este că ele  ajută să-i transmita lui Google ce este bun și util acolo. Amintiți-vă, este încă un algoritm. Nu știe că pagina dvs. care descrie cea mai bună tehnică pentru restaurarea la bara de protecție Ford Mustang din 1965 este tot atât de minunată. Dar dacă suficiente persoane vorbesc despre cât de mare este și că referindu-se la acea pagină pe alte site-uri web, Google va ști de fapt acest lucru .

Nu contează doar numărul de linkuri, ci si valoarea diferitelor linkuri . Acum este partea complicată. Evaluarea legăturilor poate fi complicată deoarece nu știm cu exactitate cum  evaluează Goolgle valoarea backlinkurilor si nimeni nu stie exact algoritmii folositi de Google . Acestea fac aluzie la anumite sensuri, oferă cele mai bune practici și chiar din când în când ne induc în eroare . Există un flux continuu de cercetare realizat de companiile de SEO care publică rezultate despre numărul de backlink și ce rezultate măsurabile sunt din aceste diferențe subtile.

Leave a Comment

Experienta , Seriozitatea si Tenacitatea Ne Caracterizeaza
Solutii Oferite

@ 2019. All Rights Reserved – Designed & Developed by Exclusive Art