header_bg

De Ce Sa Deveniti Clientii Nostrii ?

Echipa noastra este compusa din membrii cu experienta maxima in online . Vedeti mai jos principalele atuuri fata de concurenta .

Simplu , rapid, ieftin si eficient

Prin intermediul serviciilor noastre de promovare afacerea , produsele sau serviciile dumneavoastra vor fi cunoscute  de milioane de potentiali  clienti sau colaboratori  . Distribuirea continutului promovat  in  toate mediile online disponibile, aduce catre dumneavoastra atentia si curiozitatea potentialilor clienti  sau colaboratori .

Odata cu intensificarea promovarii cu siguranta un procent insemnat vor deveni clientii sau colaboratorii dumneavoastra . Tot ce aveti dumneavoastra de facut este sa va ocupati de afacere si sa le puteti oferi acestora produse sau servicii de un inalt nivel calitativ si preturi competitive , astfel incat acestia sa ramina clientii dumneavoastra si sa va recomande si altor persoane. Totodata serviciile de seo , marketing si publicitate sunt deductibile fiscal , astfel incat beneficiarii serviciilor noastre nu au decat de castigat . Pe de o parte valoarea veniturilor impozabile se scade cu cheltuielile aferente serviciilor de marketing si pe de alta parte cu aceasta investitie in marketing va beneficia de cresterea numarului de clienti , abonati sau colaboratori  .  De ce sa plătiți de sute de ori mai multi bani pentru servicii de aceeași amplitudine și calitate ca si ale noastre ? De ce sa pierdeti  timp prețios cu pregătirea campaniilor foarte elaborate ? De ce să cheltuiți foarte multi bani cu salariile angajaților  care se ocupă strict de marketing  ( in cazul firmelor care nu au neaparat nevoie de un departament special de marketing ) ? Veți obține probabil aceleași rezultate cu cele care vor fi obtinute de catre noi , la costuri de  sute sau chiar mii de ori mai mari  decât ale serviciilor noastre . Odată ce ați câștigat prin calitatea serviciilor noastre și pe de altă parte, veți câștiga prin economiile importante pe care le faceți  achiziționand  serviciile  noastre. Cumpărați serviciile noastre și vă garantăm că o sa fiti  fi pe deplin mulțumiți si o sa  deveniti  clienții noștri loiali.

Putem promova orice

Avem o rețea imensă construită în peste 12 ani de muncă grea . In acest moment putem promova orice produs, orice afacere sau orice altceva pe care doriți să-l faceți cunoscut în întreaga lume. Când spunem orice , înțelegem absolut orice . Nu contează dacă aveți o afacere, sunteți un producător, comerciant, distribuitor, model, expert, fotograf, jurnalist, blogger, cântăreț, colecționar, filatelist, doctor, avocat, cercetător, inventator, mecanic auto . Orice nevoi aveti in domeniul seo si marketing , vă putem ajuta. Cei cărora le distribuim materialele privind produsele sau afacerea dumneavoastra  vor afla totul despre afacerea  dvs., vă vor cunoaște produsele  sau abilitățile speciale și mare parte dintre ei vor deveni parteneri , colaboratori sau clienți ai dumneavoastra .

Beneficiile pe care le oferim comparativ cu alte servicii de marketing plătite.

Spre diferența dintre alte servicii de marketing plătite (PPC, CPC, CPA, CPO, CPM, CPI și altele), oferim următoarele avantaje

Prețuri mult mai mici decât la concurenții noștri

O rețea de publicitate imensă cu public general

Noi facem servicii de promovare organice bazate doar pe tehnici seo

Nu folosim proceduri de hack marketing care vă pot afecta afacerea

Nu folosim automatizari  pentru a forța persoanele care nu sunt interesate să dea click pe afacerea dvs.

Vizitatori de calitate, deoarece  vor da click numai cei interesați de afacerea dvs.

Oferim marketing organic și avem cea mai bună rată de transformare a vizitatorilor noi în cumpărători loiali

Vorbim puțin, dar facem multe și le facem bine

Suntem unici

În acest moment, nimeni altcineva din lume nu poate oferi aceste servicii speciale . Am căutat furnizori pentru promovarea afacerilor  noastre și nu am găsit pe nimeni să ne ajute. Așa că a trebuit să ne dezvoltăm propria rețea. Suntem singurii, suntem cei mai buni, dar si cei mai seriosi .

Avem Resurse uriașe

Cu timpul am dezvoltat rețele complexe menite să ne ajute în scopul nostru. Acum putem folosi aceste resurse tehnice pentru a transforma imposibilul în ceva ușor de realizat. Este foarte important în viață să știi ce vrei, dar este important și ce faci cu ceea ce vrei.

Prețuri accesibile

Avem cele mai mici prețuri posibile. Oricine își poate permite să plătească o campanie care aduce rezultate foarte bune. Strategia noastră este sa ajutam companiile mici și mijlocii, să reușească într-un mediu dedicat celor cu resurse financiare foarte mari .

Știm că putem face acest lucru

Am făcut aceste lucruri de mii de ori pentru noi. Am greșit de multe ori, dar am învățat din greșeli și acum știm cum să facem aceste lucruri perfect. Noi nu experimentăm pe afacerea dvs , am învățat destul, până acum.

Acoperire globală

Avem acoperire pentru fiecare colț al lumii. De la nord la sud și de la est la vest, mesajele noastre ajung peste tot. Oriunde și oricând, avem o acoperire uriașă. Cetățeni din toate categoriile sociale, ambele sexe, toate orientările religioase și diverse nevoi și pasiuni.

Cea mai buna afacere cu noi

Cea mai bună afacere pe care a-ți făcut-o vreodată este să lucrați cu noi. Aveți cele mai complete și complexe servicii la cel mai mic preț posibil. Faceti economii enorme și ajungeti în fața a milioane de potențiali clienți. Ce poate fi mai bine decât asta ?

Simplu și eficient

Nu avem cerințe speciale de la dvs. Oferiți-ne detaliile necesare, noi stabilim strategia și începem munca . Nici o problemă și nici un stres. Din momentul în care plasați o comandă, este nevoie de mai puțin de 72 de ore.

Nicio limitare

Nu avem limitări de natură tehnică sau de altă natură. Avem solutii pentru absolut orice cerințe. Nu contează domeniul dvs. de activitate. Facem asta, de mult timp si am invatat aproape toate secretele . Desigur, vor apărea rezultatele mult așteptate

Rețeaua imensă

Dacă aveți resursele necesare pentru a angaja o mare companie de marketing care va desfasura o campanie dedicata  pentru afacerea dvs. , puteți profita si de serviciile noastre foarte accesibile . Cunoașteți vreo modalitate mai accesibilă sau mai rapidă pentru a ajunge la potențialii clienți?

De ce suntem diferiți de concurență?

Avem o filosofie diferită de toți concurenții noștri . Cum asa ? Credem că, dacă clientul nu vine la afacerea dvs., atunci vă vom duce afacerea la client. Cum facem asta? Prin intermediul a aproximativ 187 de modalitati diferite de optimizare , de promovare a afacerilor, de marketing mixt și de publicitate. Numai optimizarea pentru motoarele de căutare nu aduce rezultatele dorite. Nici marketingul, nici publicitatea în sine nu aduc beneficiile așteptate. Toate aceste servicii , efectuate printr-o strategie complexă aduce rezultate uimitoare. Strategia noastră diferă pentru fiecare tip de afacere, dar metodele folosite întotdeauna aduc rezultate maxime.

Garanție pe termen lung

Serviciile noastre  folosesc  practici și tehnici eficiente pentru a obține rezultate pozitive pe termen lung. Plasăm afacerea clientului  în top zece rezultate ale motoarelor de căutare importante. Ceea ce ne face diferit de competitorii nostru este  că , clientul nostru se bucură de o poziție de vârf în SERP pe termen lung. Cu alte cuvinte, dacă un client face investiții în serviciile noastre de SEO, site-ul său va ramane în topul cautarilor  nu numai în timpul perioadei de colaborare cu noi , dar și după acea perioadă. De fapt, echipa noastră profesionista utilizează cele mai bune și dovedite tehnici de optimizare a motoarelor de căutare pentru publicitatea online a afacerii dvs. pentru a obține venituri uriașe. Prin urmare, clienții noștri sunt ajutati să se bucure de vânzări constante și flux constant de venituri pentru mult timp.

Castig mai mare

Întotdeauna garantăm clienților noștri o rentabilitate mai mare a investiției. Serviciile noastre de SEO și de marketing, adaptate pentru expunerea maximă a afacerii dvs. sau a produselor și serviciilor dvs., oferă valoarea potrivită investiției dvs. Faptul este că fiecare investiție include un risc , dar un alt fapt este că investiția în serviciul nostru este lipsită de risc . Noi  realizăm o cercetare completă a site-ului și a afacerii dvs., stabilim obiectivele , planificam  cea mai bună strategie și le punem în aplicare. Serviciile noastre profesionale sunt dedicate îmbunătățirii vizibilității online a site-ului fiecărui client prin intermediul celor mai eficiente strategii de publicitate online. Avem cunoștințe avansate și resurse tehnice uriașe pentru a face aceste lucruri.

Numai tehnici corecte

Experții noștri au lucrat cu un număr de companii care au fost pacalite de asa zisi specialisti  care au folosit tehnici interzise si au stricat reputatia afacerii . Merita sa riscati ? Când vine vorba de SEO, nu vă puteți permite să va asumati riscuri. Colaborati cu o companie credibila care oferă servicii SEO de înaltă calitate cu onestitate, integritate și credibilitate.

Livrăm la timp

Știm că timpul inseamna bani în afaceri, astfel ca avem termene realiste (pentru noi înșine și pentru clienții noștri) și  le respectăm. Comunicăm în mod constant cu clienții noștri pentru a le oferi actualizări pe măsură ce progresăm și pentru a obține eventuale clarificari pina la finalizarea comenzii . În cele mai multe cazuri, livrarea completa va fi  înainte de termenul stabilit .

Exclusivitate

Dacă am primit o comandă pentru un anumit domeniu sau un anumit cuvânt cheie, nu mai luam  alte comenzi pentru acel domeniu sau respectivul cuvânt cheie. Este logic că nu putem  face ca doi sau mai mulți concurenți să fie primii. Astfel, primul client pentru această nișă va avea exclusivitate. Menținem legătura cu clientii  și nu punem banii în balanta cu onoarea. Suntem o echipă onorabilă.

Pasiunea de a reusi

Suntem neobosiți în a oferi rezultate maxime  pentru clienții, colaboratorii și asociații. Cand clientii au succes datorita noua si noi avem succes . Am stabilit obiective clare, ne stabilim strategia  și o executăm cu tenacitate. Succesul susținut se realizează prin rezultate si munca , nu prin laude .

Inovația practică

Ce a mers intr-o situatie nu va functiona si in alta situatie. Refuzăm să ne amagim singuri si sa devenim autosuficienti ; aceasta este mentalitatea care ne cultivă creșterea. Experimentăm și provocăm constant  pentru a descoperi modalități noi și mai bune de a servi clienții și de a ne îmbunătăți experienta .

Excelența serviciilor

Succesul nostru este direct legat de calitatea serviciilor pe care le oferim. Suntem bucurosi  să  ajutăm si sa reusim in ceea ce vrem . Suntem extrem de receptivi la solicitări, căutăm să înțelegem nevoile și prioritățile și împărtășim în mod proactiv idei și noutati .

Responsabilitate totală

Aceasta este afacerea noastră. Nu suntem spectatori. Dacă ceva nu este corect, noi îl rezolvăm. Ne concentram  pentru a face lucrurile mai bune si mai simple . Suntem responsabili pentru acțiunile și rezultatele noastre. Succesul dvs. este satisfacția noastră. Înseamnă că facem bine ceea ce facem.

Mai bine împreună

Crearea de soluții mai bune si mai eficiente este un sport pentru întreaga echipa . Noi cerem și oferim ajutor unii altora. Apreciem puterea diferitelor perspective si le experimentam . Împărtășim informații și ne străduim să creăm un mediu care ne bucura și ne valorizează pe toți.

Mai aproape de clienți

Net Global Vision  oferă soluții integrate si complete  la comercianții cu amănuntul din întreaga lume (clienții noștri). Consideram ca avem  forța și amploarea de a ne angaja într-un parteneriat strategic cu Clienții, asigurând înțelegerea profundă a strategiilor și sistemelor lor .

Experienta , Seriozitatea si Tenacitatea Ne Caracterizeaza
Solutii Oferite

@ 2019. All Rights Reserved – Designed & Developed by Exclusive Art