header_bg

Cateva amanunte despre echipa noastra !

Pasiunea si dorinta de a gasi solutii , ne face sa fim partenerul dumneavoastra de incredere .

Echipa noastra  se orienteaza catre alegerea solutiei optime pentru fiecare client, folosind in egala masura solutii  inovative si complete . Noi nu impunem nimic, noi doar recomandam si explicam clar clientului care  este varianta cea mai buna in raport calitate/pret . Suntem flexibili si plini de idei, rezultatul fiind clienti care platesc cel mai mic pret pentru servicii de top cu rezultate maxime .

echipa noastra

Avantajele Colaborarii Cu Noi


Echipa Experimentata
Echipa Experimentata

Echipa noastra va ajuta sa duceti afacerea dumneavoastra la un nivel superior de excelenta .

Calitate Si Complexitate
Calitate Si Complexitate

Intotdeauna facem verificari complete si complexe innainte de a livra un serviciu .

Inovatie Si Competenta
Inovatie Si Competenta

Nu ne multumim cu solutiile clasice si intotdeauna cautam sa le imbunatatim .

Povestea Noastra

Am intrat în această lume cu 12 ani în urmă, ca liber profesioniști, construind site-uri web. Unii dintre clienții noștri au solicitat, de asemenea, servicii de optimizare a motoarelor de căutare și de marketing. Sincer nu știam despre aceste lucruri, nu știam aproape nimic despre cum să le obtinem . Am început să învățăm si  să muncim din greu , dar nu am obtinut rezultate. Am apelat la așa-numitii  specialiști care promiteau să facă miracole, dar am fost păcăliți. Am cheltuit o gramada de bani, am pierdut mult timp si nu am obtinut rezultate . Acest lucru ne-a provoca t. Trebuia sa facem ceva , trebuia sa gasim o solutie care sa dea rezultate . Am început să  învățăm mai bine, să încercăm, să experimentam noi variante și să învățăm din nou și așa mai departe. A fost greu, am lucrat mii de  zile și nopți fără odihnă și fără oprire.
Am greșit de mii de ori , am fost dezamăgiți , ne consideram invinsi , am vrut să lăsăm totul balta și să începem altceva . Cu toate acestea, când am crezut că nu avem nici o șansă , am făcut o ultimă încercare. Am stabilit o strategie complexă și am început să lucrăm. Culmea , desi nu aveam asteptari , a funcționat. Rezultatele au fost fantastice . Asta am vrut . Asta am așteptat atât de mult. Am îmbunătățit strategia noastră, am făcut mii de încercări și absolut toate au dat rezultate maxime . Între timp, am creat mii de pagini web, mii de conturi în portaluri, mii de conturi în forumuri și rețele sociale. Ele ne ajută acum să obținem rezultate pe care nu le-am putea  nici măcar spera . În acest moment, cu toată modestia posibilă, putem spune că suntem cei mai buni din lume. Suntem cei mai buni , cei mai serioși și avem cele mai mici prețuri posibile , raportate la  volumul de muncă imens necesar pentru obținerea rezultatelor dorite si calitatea beneficiilor obtinute . Deci nu aveți nici un motiv să nu deveniți clienții noștri . Lucrand cu cei  mai buni  și dumneavoastra o sa fiti cel mai bun.

Satisfactie Pentru Colaboratori
100%

Satisfactie Pentru Colaboratori

Solutii Si Proiecte Inovative
100%

Solutii Si Proiecte Inovative

Experienta Si Profesionalism
100%

Experienta Si Profesionalism

Proiecte Finalizate La Timp
100%

Proiecte Finalizate La Timp

Echipa Noastra


Adrian
General Manager
Adrian
Andra
Marketing Manager
Andra
Doru
Seo Expert
Doru
Cristina
Marketing Expert
Cristina
Gabriel
Seo Expert
Gabriel
Ovidiu
Social Media Expert
Ovidiu
Nadia
Blog Marketing Expert
Nadia
Cosmin
Social Media Expert
Cosmin
Daria
Forum Marketing Expert
Daria
David
Social Media Expert
David
Experienta , Seriozitatea si Tenacitatea Ne Caracterizeaza
Solutii Oferite

@ 2019. All Rights Reserved – Designed & Developed by Exclusive Art