Super Preturi Pina In 30 Septembrie 2018 .

header_bg

Termeni si Conditii De Utilizare a Siteului Nostru !

Net Global Vision foloseste experienta acumulata si infrastructura creata cu mult efort si multe cheltuieli sa poata transforma visele dumneavoastra in realitate .

Termeni de utilizare
1. Generalități
1. Acesta este cel mai recent contract de Termeni de Serviciii din 15 iulie 2018.
2. DACĂ NU DORIȚI să acceptati toti  termenii de mai jos  pentru acest site, atunci NU ACCEPTATI  ACEASTA OFERTA SI ACEAST ACORD CARE TIN LOC DE CONTRACT INTRE PARTI , ATUNCI NU CUMPARATI  NIMIC DE LA SITE-UL NOSTRU.
3. Orice modificări ulterioare modifică și înlocuiesc toate acordurile anterioare.
4. Erorile de scriere pe acest site sunt rezervate.
5. Dacă există contradicții cu orice altceva care are legătură cu site-ul nostru și / sau cu Termenii și condițiile noastre, Termenii și condițiile sunt întotdeauna corecte și aplicabile. Deci, chiar dacă o altă pagină (1) de pe site-ul nostru afirmă ceva care contravine Termenilor și condițiilor noastre, informațiile de pe cealaltă pagină (1) nu sunt respectate. În schimb, Termenii și condițiile de pe site-ul nostru sunt întotdeauna aplicabili .

6. Suntem o agenție care se ocupă cu activitățile de dezvoltare web, optimizarea paginilor web pentru motoarele de căutare online  și marketing digital. Toate activitățile desfășurate respectă regulile generale de securitate și confidențialitate.
Nu oferim niciun fel de detalii despre clienții sau furnizorii noștrii unei terțe părți si nici unor utilizatori nu oferim date despre alti utilizatori .

2. Despre  Serviciile Noastre
1. Acest serviciu va fi utilizat numai în scopuri promoționale .
2. Nu veți încărca nimic în siteul nostru care include activități ilegale sau orice material care nu este acceptat sau potrivit ( activitati ilegale conform legislatiei in vigoare ). Tot ce nu este ilegal prin lege este permis in activitatea noastra .
3. Nu veți exploata cu bună știință sistemul .
4. Livrarea serviciile achizitionate , uneori poate fi livrata  ulterior datei planificate pe pagina de comenzi a site-ului . Acest lucru poate fi complet normal sau intamplator datorat unei probleme care nu tine de competenta sau posibilitatile noastre ( defectiuni , pene de curent , atacuri malware , schimbarea regulilor unor alte parti in colaborare, etc ). Contactați echipa noastră de asistență dacă comanda dvs. nu este livrată la timp, si vom  găsi cel mai probabil o soluție potrivită. Întârzierea livrării nu înseamnă că veți primi  rambursarea sumelor platite .
6. Valoarea serviciilor nu este garantată. Pretul serviciilor oferite poate sa difere in functie de unele evenimente asupra carora nu avem controlul sau prin efectuarea unor campanii . Dacă cumparati un produs si l-ati achitat pretul acestuia ramane neschimbat pina la finalizarea comenzii , indiferent daca pachetul de servicii achizitionat de dumneavoastra , acum este mai scump sau mai ieftin . Valoarea de referinta a pretului serviciilor cumparate este cea valabila la data platii efective a pachetului de servicii cumparat .
7. Folosiți acest serviciu pe propriul risc. Nu suntem responsabili pentru niciuna dintre consecințele care pot apărea din cauza serviciului nostru . Este 100% riscul  propriu (cumpărătorul / clientul).
8. Oamenii ar putea, în unele cazuri, să se opună sau să nu interacționeze cu produsele sau afacerea dvs . Dacă se întâmplă acest lucru, nu ezitați să ne contactați. Probabil că vom găsi o soluție potrivită. Nu aveți dreptul să solicitați o rambursare în acest caz. După ce am terminat lucrul la comanda dvs., vă vom trimite un raport de activitate parțial. Raportul va conține câteva dintre activitățile efectuate pentru comanda dvs. Nu putem furniza un raport complet al tuturor activităților noastre, deoarece lucrăm doar manual, nu folosim programe automate sau alte aplicații care ar putea dăuna muncii noastre. Odată ce raportul a fost livrat, ordinul este considerat a fi livrat complet. Pentru orice neînțelegere, vă rugăm să ne contactați. 9. Nu solicităm parola utilizatorului sau alte date de identificare a utilizatorilor, astfel încât nu există riscul de încălcare a confidențialității din partea noastră.

3. Plati 
1. Sunteți de acord că , la achiziționarea oricăror produse pe care le înțelegeți și sunteți de acord cu ceea ce achiziționați și nu veți fi supus litigiilor frauduloase prin PayPal, Card de credit  sau Banca.
2. În cazul unei încercări frauduloase de a depune o contestație, de a revendica, de a efectua o tranzacție neautorizată sau de a efectua compensări, acordăm dreptul, dacă este necesar, la adresa IP de pe acest site și ne permitem să luăm măsuri împotriva dumneavoastră. Serviciile noastre nu ar trebui să fie utilizate pentru cei care nu intenționează să facă această investiție pe cont propriu si care nu au calculat investitia innainte sa o faca – nu vom rambursa sumele platite din cauza dificultăților financiare sau a planificării financiare deficitare. Luați în considerare bugetul dvs. înainte de a cumpăra.
3. Nu se vor emite rambursări parțiale sau complete pentru nici un alt motiv , cu excepția cazului în care comanda dvs. nu este livrată deloc .
4. Prin achiziționarea de produse de pe acest site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile terțelor părți ( procesatorii de plati electronice cu care lucram ) și declarați că nu le încalcă nici o regulă.

4.Nu puteți rula alte campanii de marketing în timp ce campania dvs. de marketing comandata  la noi  este in desfasurare .

Folosim statistici publice pentru a măsura rezultatele campaniei noastre, pe care alte campanii le pot interfera. Dacă executați alte campanii de marketing cu campania de marketing a noastra , sunteți de acord ca noi suntem responsabili pentru toți vizitatorii, abonații, clienții, fanii, adepții, vizionările, comentariile, cum ar fi vizita și / sau vanzarile  pe care le câștigați pe durata campaniei noastre de marketing sau optimizare pentru motoarele de cautare pe internet .

5. Securitate
Orice parole utilizate pentru acest site sunt numai pentru uz personal. Veți fi responsabil pentru securitatea parolei (dacă există). Net Global Vision  va avea dreptul să vă monitorizeze parola și, la discreția sa, vă va cere să o modificați. Dacă utilizați o parolă pe care Net Global Vision o consideră nesigură,  avem dreptul să va solicitam modificarea și / sau schimbarea parolei.
Este complet interzis să utilizați orice serviciu sau facilități furnizate în legătură cu acest site pentru a compromite securitatea sau a manipula resursele și / sau conturile de sistem. Utilizarea sau distribuirea de instrumente concepute pentru compromiterea securității (de ex., Programe de ghicire a parolelor, instrumente de cracare sau instrumente de analiză a rețelei) este strict interzisă. Dacă vă implicați într-o încălcare a securității sistemului, Net Global Vision își rezervă dreptul de a vă pune la dispoziția administratorilor de sistem alte site-uri pentru a le ajuta în rezolvarea incidentelor de securitate. Net Global Vision își rezervă dreptul de a investiga presupusele încălcări ai acestor Termeni de utilizare.

Net Global Vision  își rezervă dreptul de a coopera pe deplin cu autoritățile de aplicare a legii sau orice alta cerere legala sau prin ordin judecătoresc ,conform legislatiei in vigoare  . Net Global Vision are dreptul să dezvăluie identitatea oricarui utilizator care incalca termenii si conditiile de utilizare .

6. Politica de restituire

Deoarece Net Global Vision  oferă bunuri digitale non-tangibile si irevocabile , nu emitem rambursări odată ce comanda a fost efectuată și produsul sau serviciul a fost livrat integral . În calitate de client, sunteți responsabil pentru înțelegerea acestei situații la achiziționarea oricărui  produs sau serviciu de pe site-ul nostru.

Cu toate acestea, ne dăm seama că pot exista circumstanțe excepționale  cu privire la caracterul produsului pe care îl furnizăm.

Prin urmare, noi respectăm cererile de rambursare din următoarele motive:

Nu am putut livra produsul sau serviciul cumparat : în unele cazuri, timpul de proces este mai lent și poate dura mai mult până când comenzile  dvs. vor fi executate in intregime . În acest caz, vă recomandăm să ne contactați pentru asistență. Pretențiile pentru ne-livrare trebuie trimise la departamentul nostru de asistență în scris, în termen de 7 zile de la data finala a livrării obișnuite și complete . În caz contrar, campania va fi considerată finalizată.

Echipa noastră de asistență este întotdeauna dornică să vă ajute și să vă ofere asistență extrem de profesionistă în timp util. Vă mulțumim că ați cumpărat de la noi . Contactați-ne la: [email protected]

7. Condiții generale de garanție

Nu promovăm nimic ilegal (droguri, violență, rasism, trafic de persoane, arme, hackeri, fraude, înșelătorie sau alte activități ilegale). Vă garantăm distribuirea materialelor puse la dispozitie (imagini, descriere, informații de contact, link web sau alte materiale referitoare la produsele sau afacerea dumneavoastra furnizate de dvs.) în toate rețelele în care avem profiluri de utilizator, pagini proprii , forumuri de discutii , pagini web si comunitati de discutii sau tematice . Numărul total al abonaților și urmaritorilor  noștri din Romania este de peste 5,8  milioane de oameni din toata Romania . Nu garantăm numărul celor care interacționează cu conținutul distribuit, nu garantăm pentru vizitatorii sau clienții site-ului dvs. web sau a companiei promovate și nu garantăm explozia in volum a vanzarilor . Aceste lucruri depind de mulți factori pe care nu ii  putem controla, dar din analiza  campaniilor  realizate de-a lungul timpului am obtinut rezultate spectaculoase pentru produsele sau afacerea promovată de noi , mult peste orice alt concurent in domeniu . Ar trebui să aveți cel mai mare ghinion sau produse foarte scumpe sau nevandabile ca sa nu obțineti rezultatele dorite. Cu toate acestea, suntem optimisti, pentru ca nu am experimentat aceste rezultate in trecut, deci credem ca este imposibil sa nu obtinem rezultate extraordinare din campaniile noastre de marketing si optimizare pentru motoarele de cautare pe internet .

Experienta , Seriozitate si Tenacitate Pentru Cresterea Afacerii Dumneavoastra
Deveniti Clientul Nostru

@ 2018. All Rights Reserved – Designed & Developed by Net Global Vision